saljjobb.se

logga

Vill du utvecklas och blir vår Key Account Manager?

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-01-30

Ansök nu

Vill du utvecklas och blir vår Key Account Manager?

Arbetsbeskrivning

Xeeda är ett oberoende managementkonsultföretag som erbjuder tjänster inom ledning, styrning och utveckling av kunders verksamhet. Vi behöver nu förstärka Xeeda med en person som vill utvecklas i rollen att arbeta som Key Account Manager.
I din roll som Key Account Manager arbetar du systematiskt med aktiv försäljning där du utvecklar redan existerande kundrelationer med också med nykundsbearbetning.

På Xeeda får du arbeta med några av marknadens mest erfarna och skickligaste konsulter samt vara med och driva utveckling och förändring nära ledningen i stora organisationer.

Vem är du

Vi är intresserad av dig som har akademisk examen och ett par års erfarenhet av tjänsteförsäljning, gärna från den privata sektorn. Du är nu intresserad att utveckla din säljroll.Hos oss får du arbeta med varierande frågor och professionella kollegor. Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Som person är du prestigelös, ödmjuk, social och ansvarsfull. Du arbetar gärna självständigt men är även en lagspelare som trivs med att jobba tillsammans i grupp. Du är stresstålig och lugn även under intensiva perioder. Du utstrålar energi, är driven, positiv, målinriktad och har ett genuint intresse för samhällsfrågor.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en spännande roll på ett konsultföretag under utveckling. Vi satsar årligen på kompetensutveckling av våra anställda och erbjuder dig därför goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi har vårt kontor i södra Kungstornet i Stockholm och kunderna finns i allmänhet på gång eller cykelavstånd.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt telefon 0766 331440. Du söker tjänsten via vår hemsida, www.jurek.se. Bifoga gärna ditt cv och personliga brev samt examensbevis. Ansök gärna tjänsten omgående då vi intervjuar löpande förutom under jul-och nyårshelgerna.

Om verksamheten

Xeeda etablerades 2004 och har sedan dess arbetat med större företag och organisationer, inom både den offentliga och privata sektorn. Xeedas värdegrund bygger på samverkan, precision och resultat. Det betyder att vi jobbar i nära samspel med kunden för att kunna ge precisa rekommendationer och fokusera på resultat. Vi arbetar långsiktigt för hållbara och bestående resultat för våra kunder.

Våra uppdrag finns i huvudsak i Stockholm hos verksamheter som arbetar med samhällskritiska funktioner där vi arbetar med förändrings- och verksamhetsutvecklingsfrågor vilket ofta inkluderar att genomföra upphandlingar. Uppdragen innefattar ofta rapportering och formulering av beslutsunderlag för ledningen hos våra kunder, vilket ställer krav på integritet, sekretess och noggrannhet samt förmåga att kunna formulera sig i text hos våra medarbetare.

Dela detta jobb

logga
Vill du utvecklas och blir vår Key Account Manager?

Jurek