saljjobb.se

Doktor.se grundades med tanken att göra kontakten med vården enkel och att förenkla primärvården. Detta perspektiv finns än i dag med oss i vårt arbete och vår vision är att bli självklara valet vid första vårdkontakt. Vi är övertygade att vi kommer att uppnå denna genom att skapa Sveriges enklaste och mest användarvänliga tjänst som skapar värde för den enskilda patienten. Redan nu håller vi på, att tillsammans med våra kompetenta medarbetare och smarta plattform, revolutionera vården i Sverige.

Vi är idag ett av de ledande bolagen i Europa som arbetar inom affärsområdet medtech.

Om tjänsten

Vi har ett eget tech-team inhouse och vi märker ett ökat intresse av vår tekniska produkt/plattform. Plattformen används idag inom andra branscher.

För att vidareutveckla detta affärsområde och i syfte att för bolagets del driva affären framåt söker nu Doktor.se en säljare/account manager. I rollen kommer du aktivt att bearbeta kunder (B2B) i deras miljö och erbjuda ett mervärde med din tekniska kunskap och förståelse kring hur vår produkt kan hjälpa dem att nå sin respektive vision.

Du kommer att ansvara för din egen säljprocess med planering, utförande och uppföljning. Du lägger själv upp dina arbetsdagar och det kommer att innebära arbetsvardag med stor variation. För rätt person innebär detta stora och olika utvecklingsmöjligheter.

Rollen kan innebära resor till kunder/potentiella kunder.

Vi söker dig som är hungrig och motiverad att sälja vår komplexa produkt. Du har minst 5 års erfarenhet av B2B. Du är van vid längre säljcykler. Vi söker dig som kan sälja vår teknologi och skapa partnerskap. Där vi, vid en lyckad försäljning, kommer implementera hela eller delar av vår produkt. Kunden köper en tjänst av oss och vi gör också eventuella ändringar i syfte att anpassa vår produkt efter kundens affär.

Vi ser gärna att du har arbetat med försäljning av exempelvis affärssystem.

Vi ser att du har en vana av att driva externa projekt där du kravställs av externa intressenter. Du har också erfarenhet av att ha drivit interna projekt.

Du har goda svenska och engelska språkkunskaper, både muntligt och skriftligt. Som person är du driven, positiv och älskar att nå mål.

Du har även ett kombinerat intresse för affären och teknik samt är uthålligt otålig i arbetet att stänga affären.

Exempel på arbetsuppgifter som kan ingå:

 • Du kommer att arbeta med att hitta nya kunder, integrera och ev hantera befintliga kunder.
 • Vi förväntar oss att du utvecklar en stark förståelse för våra produkter och lösningar i syfte att vi ska kunna sälja rätt lösning till våra kunder/partners
 • Du ska kunna bygga värdeskapande relationer med kunder
 • Du behöver förstå hela räckvidden av vår affär och vårt uppdrag och kunna omsätta dessa ambitioner i avtalsvillkor, förhandla och till sist stänga affären.

Vi erbjuder en roll där du kommer vara med och forma hur vi på bästa sätt når ut med vår IT-lösning. Vi erbjuder också:

 • En möjlighet att kombinera intresse för teknik och affär.
 • Vara med på en resa där vår affär når ut globalt.
 • Utveckla hur vi säljer vår produkt.
 • Centralt beläget kontor på Banérgatan i Stockholm

Vi önskar att du bidrar med

 • Ett brinnande intresse för att sälja vår produkt.
 • Erfarenhet av att sälja motsvarande produkter
 • Att ta vår produkt internationellt.

Om Doktor.se

Doktor.se är ett personligt och växande vårdföretag som dels arbetar med sjukvårdsrådgivning, digitalt och fysiskt. Dels utvecklar vi vår egen digitala plattform som används av både oss och andra verksamheter. Vi arbetar ”digifysiskt” och därmed är vi både ett vårdföretag och ett bolag inom Health-Tech.

Övrig information Start: Omgående, intervjuer sker löpande Plats: Banérgatan 10, centralt i Stockholm Omfattning: Heltid, tillsvidare

För frågor angående tjänsten, kontakta Jill Ericson.

Vill du vara med att skapa Sveriges viktigaste företag? Klicka på "Skicka ansökan" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten för sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

 

​Vi söker en kommunikativ account manager som är tekniskt intresserad och har öga för affärer!

Företag Doktor.se
Ort
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Dela detta jobb