saljjobb.se

logga

Verisure söker Booking Back Office Agent

Företag Verisure
Ort
Utgår

2021-02-13

Ansök nu

Verisure söker Booking Back Office Agent

Inspireras du av nya utmaningar och vill vara delaktig i utvecklingen för att accelerera vår tillväxt? Då är Booking Back Office något för dig!

Om Verisure

Verisure är en ledande leverantör av professionellt övervakade larm. Vi driver vår verksamhet under varumärket Verisure i de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien och Portugal. Vi har över 3 miljoner kunder i 16 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar produktutveckling, design och försäljning med installation, service och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen.

Om avdelningen

Booking Back Office består idag utav 5 härliga kollegor som tillsammans utgör en väldigt viktig funktion på Verisure. Vi kvalitetssäkrar och optimerar bokningsflöden samt säkerställer att vi får ut så många nya installationer som möjligt från våra bokningar.

Om rollen

Du ska på ett framgångsrikts sätt tillsammans med nyckelpersoner i vår fältorganisation så som Branch manager & Säljledare allokera bokade besök till säljare ute på fältet. Genom din expertis och analys ska du rekommendera baserat på riktlinjer och prestation besöken till våra fältsäljare i Sverige. Som agent inom Booking Back Office för du statistik på konvertering och produktivitet för att du ska kunna ge bästa möjliga rekommendation och därmed stötta vår tillväxt. Du är en nyckelspelare för att stärka relationen med säljansvariga ute på våra kontor runtom i Sverige. Du är en god kommunikatör med en analytisk ådra och är intresserad av hur både bokningar skapas och utförs, samt hur fältorganisationen arbetar. Tillsammans med kolleger sätter du en framgångsrik standard för en nystartad avdelning inom Verisure Sverige.

Du kommer också arbeta med att kvalitetssäkra att våra bokningar uppfyller vårt högt ställda krav samt hantera frågor från kunder gällande bokningar.

Som person är du:

· Social, lösningsfokuserad resultatdriven

· Du är lyhörd och duktig på att kommunicera din åsikt

· Du har förmågan att skapa och utveckla relationer

· Du har en analyserade förmåga och tycker det är intressant

· Du är en lagspelare som inspireras av att hjälpa och stötta dina kollegor

· Du kan arbeta inom Microsoft Office

· Du talar svenska och engelska i såväl tal som skrift

Vi erbjuder

· Introduktion och löpande coaching av Teamleader

· Fast månadslön med provision

· Goda utvecklingsmöjligheter

· Chansen att påverka resultat och göra skillnad

· Möjlighet att vara med och bygga upp ett nytt team

Tjänsten är på heltid. Du arbetar enligt schemalagda tider vilket till stor del betyder vardagar 08:00-17:00 men även till viss del enstaka timmar på kvällar och helger.

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Murad på daniel.murad@verisure.se eller 0760-40 94 61. Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan med personligt brev och CV senast 28 September 2020. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

logga
Verisure söker Booking Back Office Agent

Verisure