saljjobb.se

Företaget grundades 1951 av Stig Wahlström. Han drevs av ambitionen att erbjuda svensk industri bästa tänkbara tekniska lösningar. Den ambitionen lever i alla högsta grad kvar i företaget som i dag är en etablerad leverantör till svensk industri. Vi säljer förbindningsteknik & klimatisering till medelstora och stora OEM-företag. Sedan 2003 tillhör vi teknikhandels- koncernen Addtech. Läs mer om oss på www.swelektronik.se 

Utvecklingsbar Teknisk Säljare inom elektromekanik & förbindningsteknik 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning med dokumenterade resultat från tidigare anställningar. Du är tekniskt intresserad och har lätt för att sätta dig in i nya produkter och kundbehov. Det är ett extra plus om du har erfarenhet inom elektronik eller OEM tillverkning. 

Din person/ profil 

Som person har du en stark inre motor och uthållighet för att nå både dina och företagets mål. Du är en relationsbyggare, med ett gott sinne för affärer, som förstärker och utökar affärerna med våra existerande nyckelkunder och skaffar nya kontakter inom önskade kundgrupper. Exempel på våra kundgrupper kan vara inom fordonsindustrin eller instrumenttillverkning. 

Du har hög social kompetens är bra på att bygga relationer med ett gott sinne för affärer. Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och har B körkort för bil. För rätt person finns goda möjligheter när det gäller framtida utveckling.  

Det är en trevlig och inspirerande arbetsmiljö i ett starkt företag med stora tillväxtmöjligheter. Tjänsten utgår från huvudkontoret i Farsta alternativt från hemmakontor i nära anslutning till Storstockholm. Tjänsten innefattar ca 30 resdagar per år.   

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se dock senast den 20 april.

Utvecklingsbar Teknisk Säljare inom elektromekanik & förbindningsteknik

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-10

Ansök nu

Dela detta jobb