saljjobb.se

Utesäljare Installationsmaterial El

Företag Rexel Sverige AB
Ort
Utgår

2019-08-04

Ansök nu

Utesäljare Installationsmaterial El

Vi söker en målfokuserad Utesäljare som skall stötta våra filialer i Göteborg och Kungsbacka. Eventuellt är du i vår bransch redan, kanske som Butiks-Innesäljare-Utesäljare eller som Leverantör. Vi erbjuder en spännande tjänst på ett bolag med stark tillväxt.

Arbetsuppgifter
Som Utesäljare hos Storel i Göteborg & Kungsbacka måste du tycka om utmaningar, relationer och att driva försäljning. Din huvuduppgift är uppsökande försäljning med inriktning mot el-installatörer men även andra kundgrupper. Du kommer att bearbeta så väl nya som befintliga kunder.

Kvalifikationer
 - Tekniskt intresse
 - Grundkunskap inom El
 - Tidigare erfarenhet av sälj
 - Datorvana /officepaket
 - Bra kommunikationsförmåga på svenska i tal och skrift
 - B-körkort

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper varför sökanden från andra branscher och med annan bakgrund är av intresse men då är dokumenterad säljbakgrund av högre vikt.

Personliga egenskaper
För att passa in hos oss vill vi att du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Det här med att hänga med i utvecklingen är verkligen din grej, du vill framstå som kompetent och kämpar för att bli det. Samtidigt som du ofta kommer med idéer och nya angreppsätt i frågor kopplat till kundnytta med en förmåga att omvandla idéer till praktik som leder till resultat.      

Kontakt med oss
Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag - vi tillämpar löpande urval och ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.
Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Patrik Hacker, Filialchef Storel Göteborg som du når på telefonnummer 0705-177748 alternativt patrik.hacker@storel.se.     
Du kan läsa mer om Storel och söka tjänsten, på storel.se samt rexel.se.

Om företaget
Storel är en av Sveriges ledande grossister inom installationsmaterial, belysning och tele/data/säkerhet. Vi säljer kvalitetsprodukter från ledande tillverkare och omsätter 1,7 miljarder SEK. Verksamheten bedrivs på 29 platser i Sverige och vi är idag drygt 350 anställda. Bakom Storel finns Rexel, en internationell koncern med huvudsäte i Frankrike (Paris), världens största elgrossist.

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Utesäljare Installationsmaterial El

Rexel Sverige AB