saljjobb.se

Teknisk Säljsupport

Företag Bruks Siwertell
Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Teknisk Säljsupport

Då det händer mycket på BRUKS söker vi nu en person till rollen som Teknisk Säljsupport - som ska arbeta med säljstöd, layouter och offerter inom vår affärsenhet Wood.

Jobbet

Du kommer att arbeta i ett team av motiverade och kompetenta säljare, applikationsingenjörer och konstruktörer med lång erfarenhet av branschen. Tjänsten som Teknisk Säljsupport vid BRUKS innebär förutom layouter och säljstöd att du arbetar med underhåll av vårt Offert/Ordersystem. Detta system håller samman konstruktions-, beräknings- och kalkyldata samt beskrivningar på flera språk. Vidare är du delaktig i framtagning av kundspecifika konstruktionslösningar samt att du arbetar med teknisk support till marknadsavdelning och kunder. Du är inte främmande för att arbeta med standardisering, modularisering och kostnadsmedvetenhet.

Tjänsten präglas av variationsrikedom och högt tempo, varvid krav ställs på att snabbt kunna växla mellan och hantera olika typer av perspektiv – från övergripande frågeställningar till brådskande problemlösning på detaljnivå.  

Kvalifikationer

Vi söker dig med akademisk examen/högskola med teknisk inriktning och vi ser helst att du har branscherfarenhet och erfarenhet av mekanisk konstruktion, gärna även av kalkyl- och offertarbete. Underhåll av offert/ordersystemet kräver goda kunskaper i Excel, framförallt formelhantering. Vi arbetar idag med SolidWorks och AutoCAD samt Office-paketet och erfarenhet från dessa program är meriterande.

Du ska också ha en egen drivkraft med en tydlig vilja att nå uppsatta mål. Du är lyhörd för kundkrav och gillar att lösa kundens problem. Som person är du affärsmässig och representativ. Du är självgående, initiativrik och engagerad. Dessutom är du målinriktad, analytisk och noggrann med stark drivkraft och förmåga att se lösningar. Du talar och skriver svenska och engelska. Andra språk är meriterande.

Vi erbjuder dig

En möjlighet att arbeta på ett internationellt företag i en utvecklande och föränderlig miljö tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. Dina blivande kollegors intressen är bland annat – träning av all möjlig karaktär, löpning, dans, fiske, yoga, snöskoterkörning, bilar, skidåkning och då både utför som längd (vi har några som kör Vasaloppet) och en hel massa annat. Detta gör vi i en fantastisk miljö nära naturen och lugnet med placering på vårt kontor i Arbrå, Hälsingland.

Kontakt / sök tjänsten

Ansök snarast, dock senast den 16 november 2019, då vi arbetar med löpande urval.  Skicka din intresseanmälan märkt ”Säljsupport” till Mia Olsson på e-post mol@bruks.com .

För mer information om tjänsten, kontakta Mia Olsson, HR chef på tel 070-3140430 eller e-post mol@bruks.com alternativt, Per Österberg, Ingenjör, Sales Support, på tel 070-377 25 57 eller per e-post per@bruks.com

Välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

Teknisk Säljsupport

Bruks Siwertell