saljjobb.se

Skärmavbild 2019-07-11 kl. 08.24.21.png

Gerken Nordiska Karma AB är en specialistleverantör på grafit och grafitprodukter samt produkter för elmotorer och spårbunden trafik. Karma grundades 1987. Sedan dess har vi utvecklats snabbt och fått förtroendet att representera en rad ledande leverantörer på den nordiska marknaden. Se mer på http://www.karma.se/

Vi söker en:

Teknisk Säljare/ Säljledare med sinne för affärer

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har dokumenterad försäljningserfarenhet mot industrin och resultat inom B2B. Det är en fördel om du har erfarenhet eller utbildning inom maskin- eller elteknik. Det är viktigt att du har bra känsla för teknik och är villig att lära dig nya saker.

Vi vill även att du har ledaregenskaper och kan stötta och hjälpa säljteamet, men arbetsuppgifterna är till den allra största delen att du bearbetar marknaden och gör kundbesök på egen hand. För rätt person finns goda möjligheter till avancemang inom företaget.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Järfälla. Våra kunder finns till största delen i Sverige och Norden.

Din person/Övrigt

Vi söker dig som är aktiv, energisk och målinriktad, med bra social kompetens. Det är ett arbete med frihet under ansvar där du behöver kunna arbeta självständigt och göra din egen planering. Tjänsten innebär ca 50 resdagar per år. Arbetsuppgifterna fordrar att du har goda kunskaper i svenska och engelska språket, i både tal och skrift, samt att du har körkort.

Ansökan I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på 0739-465 805. Skicka in din ansökan snarast möjligt då vi kommer att göra fortlöpande intervjuer. Ansökan gör du enkelt direkt på www.karisma.se dock senast 15 augusti.

Teknisk Säljare/ Säljledare med sinne för affärer

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-17

Ansök nu

Dela detta jobb