saljjobb.se

Teknisk Innesäljare Tele/data/säkerhet Stockholm

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2020-08-31

Ansök nu

Teknisk Innesäljare Tele/data/säkerhet Stockholm

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värderar olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Sollentuna Anställningsform: Tillsvidare

Arbetsuppgifter
Som Teknisk Innesäljare inom området tele/data/säkerhet är du en viktig länk i säljkedjan där du arbetar med offertoptimering, orderhantering, inköp inom framförallt inbrottslarm, passagesystem, brandlarm och CCTV.  Du bistår även med teknisk rådgivning inom dessa områden både internt och externt. Du arbetar som säljsupport till kundansvarig säljare och i säljteamen.

Vi söker dig med

  • En el/tele-teknisk utbildning på gymnasienivå
  • Har tidigare erfarenhet från säkerhetsbranschen, gärna som tekniker/montör.
  • Erfarenhet av försäljning och marknadsföring av framförallt säkerhetsprodukter
  • Eventuella specialistkunskaper inom området är meriterande.

Som person ser vi att du är tillmötesgående med ett intresse och en vilja och förmåga att hjälpa kund för att hitta bästa möjliga lösning. Du är noggrann, ansvarsfull och affärsmässig i dina relationer som du skapar och underhåller kontinuerligt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Jimmy Lodfelt, Säljchef Stockholm, 08-92 35 74. Facklig kontaktperson för Unionen är Annika Wargén 08-92 35 04. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 31 augusti. Det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Elektroskandia Sverige AB – Sveriges ledande el-teknikgrossist med mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot.
Företaget omsätter drygt 6 Miljarder och är etablerat på 48 orter i Sverige med mer än 800 anställda. Vi marknadsför och säljer el-materiel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.
Vi äger Cylindavarumärket där vi sedan 1958 haft fokus på att skapa en problemfri vardag för Sveriges alla hushåll genom vårt kompletta sortiment av vitvaror.
Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. I koncernen jobbar idag mer än 48 000 personer inom 145 företag i 48 länder, spridda över fem kontinenter.

Dela detta jobb

Teknisk Innesäljare Tele/data/säkerhet Stockholm

Elektroskandia