saljjobb.se

Senior Account Manager

Företag OOAK Relations
Ort
Utgår

2019-11-15

Ansök nu

Senior Account Manager

Nu söker vi en skön och framåtlutad Account Manager till Pandy - Sveriges främsta Service Tech app.

Vem du är

För att trivas i rollen som vår Senior Account Manager bör du vara en framåtlutad happy camper där driv, högt i tak och ett stort engagemang är självskrivet. Du är en prestigelös person som gärna kommer med visionära takes men hela tiden med bolagets kort och långsiktiga mål i fokus. Vi tror att du har god erfarenhet med dig in i bolaget men vi vet att den riktiga stjärnan lyser starkast efter en grym onboarding och support tillsammans med ett starkt team – det är vi.

Hur kommer dina dagar att se ut

Din primära uppgift blir att driva hela säljprocessen från nykundsbearbetning till etablering av nya kunder och utveckling av befintliga kundsamarbeten, men du kommer även att få vara med på en häftig resa tillsammans med oss där blir ansvarig för att sätta säljstruktur/kultur, processer m.m. Kort sagt, går du igång på sälj och utveckling så har du kommit helt rätt. Din arbetsdag kommer spenderas i vårt nya kontor mitt i Stockholm city.

Kvalifikationer och erfarenhet

  • Har arbetat med konsultativ B2B och B2C-försäljning 3-4 år, gärna inom hushållsnära tjänster (meriterande, inte ett krav)
  • Är kreativ, självdriven och förtroendeingivande
  • Är van att jobba nära kunden, konsulterande och kommunikativ 
  • Erfarenhet att driva mindre som större projekt
  • Flytande i svenska och engelska 

Vad vi erbjuder

En grymt kul resa med ett glatt gäng på ett av Sveriges snabbast växande bolag. Vi är fyra grundare som tillsammans med navet i verksamheten, vårt fantastiska team, är och skall fortsätta vara ett inkluderande och hållbart bolag med en skön mångfald. Enkelhet är en av våra keys, vi vet att det bidrar till effektivitet och det genomsyrar allt vi gör. Vi är just nu åtta personer på HQ och du blir då lucky number 9.

Vilka är vi

Pandy startades 2015 av fyra vänner med visionen att erbjuda en ny standard för hushållsnära tjänster, detta genom innovation och genomtänkta tjänster där vi gör det svenska hushållet mer tidseffektivt med mindre miljöpåverkan. Hemstädning, fixare, målare och flytthjälp, vi tror på att varje svenskt hem kan bli smartare. Vi är ett innovativt och kurerat ungt bolag som idag sätter ung 40´ hem och företag på autopilot.

https://www.pandy.co/appen

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid med tillträde snarast, provanställning tillämpas

Bakom spakarna

I denna rekrytering samarbetar vi med OOAK Relations. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Grette på 0706-10 67 40.

Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående. Alla ansökningar och kontakter med OOAK Relations behandlas konfidentiellt.

Vi hörs och ses!

 

 

Dela detta jobb

Senior Account Manager

OOAK Relations