saljjobb.se

logga

Securitas Direct söker medarbetare till Retentionavdelningen

Företag Verisure
Ort
Utgår

2021-02-13

Ansök nu

Securitas Direct söker medarbetare till Retentionavdelningen

Om oss
Securitas Direct är ett av världens största säkerhetsbolag, och tillhandahåller säkerhets- och kameralösningar till företag. Våra system bygger på standardiserade lösningar som kan kombineras med olika produkter och tjänster efter behov och önskemål.

Vår Retention-avdelning består av erfarna säljare som alla arbetar med samma fokus, att utveckla och behålla våra befintliga kunder. Tillsammans är vårt uppdrag är att hantera flyttande kunder, kundvård och uppgraderingar.

Ditt ansvar
Befintliga kunder sätts i fokus på Retention-avdelningen. Gruppens uppgift består av att kontakta kunder som av olika anledningar har beslutat att avsluta sitt abonnemang hos oss samt ansvara för kontakten med de kunder som avslutar sitt kontrakt med anledning av flytt. Målet är att i så hög grad som möjligt vinna tillbaka de kunder som säger upp på grund av exempelvis flytt av verksamhet

Som en del i ditt arbete har du en tät kontakt med våra partners för att tillsammans med dem säkerställa att vi tappar så få kunder som möjligt. Du får möjlighet att arbeta självständing och ta egna beslut.

Din profil
Du är driven och gillar att tillsammans med dina teamkollegor jobba mot uppsatta mål och inspireras av möjligheten att själv kunna påverka din lön.

Du är strukturerad och lösningsfokuserad, är en god lyssnare samt kan kommunicera på ett tydligt och inspirerande sätt för att fånga och förvalta kundens intresse.Viktigt är också att Du kan arbeta självständigt och ta egna beslut.

Låter detta intressant?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid och du kommer att vara placerad på vårt kontor på i Linköping med gångavstånd till Pendel och Resecentrum. Eftersom vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning.

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Sten på marcus.sten@securitasdirect.se eller 070 929 0195.

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Din ansökan med personligt brev och CV skickar du via länken snarast, dock senast 2020-09-28. Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logga
Securitas Direct söker medarbetare till Retentionavdelningen

Verisure