saljjobb.se

logga

Säljrepresentant till Contura i Mälardalen

Företag NIBE AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-20

Ansök nu

Säljrepresentant till Contura i Mälardalen

Contura är den del av NIBE AB i Markaryd som utvecklar, producerar och säljer braskaminer och skorstenssystem. Contura ingår i det expansiva och framgångsrika affärsområdet NIBE Stoves som omsätter drygt 2,5 miljard kr per år och är marknadsledande i Europa med en starkt växande exportförsäljning.

Vi har tillverkat svenska braskaminer i hjärtat av Småland sedan 60-talet och braskaminerna är ett resultat av äkta svensk ingenjörskonst i förening med svensk modern design. Contura är marknadsledande i Sverige på brasvärmeprodukter och en av de ledande tillverkarna i Europa.

Nu söker vi en ny säljrepresentant till vår försäljningsavdelning inom Nyproduktion, Hustillverkare.

ARBETSUPPGIFT:

Tjänstens huvudsakliga fokus ska ligga på att bygga upp relationer med hussäljare på redan existerande kunders lokalkontor. Då kunderna säljer nyproducerade hus är syftet att motivera och bidra till att Contura blir det självklara tillvalet för alla husköpare. Tjänsten innehåller återkommande besök på säljkontor för att bistå med exempelvis produktkunskap, lokala kundaktiviteter och marknadsmaterial.

Med tillgång till ett marknadsledande sortiment och god backup när det gäller t.ex. marknadskommunikation, kundsupport och serviceärenden deltar du aktivt i ett professionellt team med utmanande målsättningar och fullt fokus på försäljning.

DISTRIKT:

Distriktet är primärt Mälardalen men även till viss del runt om i Svealand/Norrland efter samråd med närmaste försäljningsansvarig. Det finns även en utvecklingspotential med eget kundansvar för hustillverkarna i distriktet. Tjänsten innebär cirka 4 dagar i veckan på fältet och cirka 15 övernattningar årligen.

DIN BAKGRUND:

Vi söker en initiativrik, självgående person som har hög social kompetens och som stimuleras av säljutveckling med existerande kunder snarare än jakten på nya. Tidigare branscherfarenhet är meriterande men inte ett krav då rätt personlighet är det viktigaste.

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 20 januari 2021. Ansökan sker via hemsidan under ”Lediga tjänster”. Önskas mer information, vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

FAKTA OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 300 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.

Hjärtligt välkommen!

 

Dela detta jobb

logga
Säljrepresentant till Contura i Mälardalen

NIBE AB