saljjobb.se

Säljare / Projektutvecklare - Adapteo AB

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2021-01-22

Ansök nu

Säljare / Projektutvecklare - Adapteo AB

Adapteo erbjuder kvalitativa och moderna byggnadslösningar till företag och offentliga verksamheter. Vi bygger och hyr ut anpassningsbara byggnader för användning under kortare eller längre tid. Med en cirkulär och modulär byggteknik kan vi förändra, återanvända, skala upp, skala ner och flytta våra byggnader på ett par veckor. Anpassningsbara byggnader från Adapteo kan byggas, skalas upp, skalas ner och återanvändas inom några veckor, alltid med användarperspektivet och hållbarhet i fokus.
 


Säljare/Projektutvecklare till Adapteo
Adapteo är ett ledande, börsnoterat, flexibelt fastighetsbolag och erbjuder anpassningsbara byggnader som hjälper kunderna att hantera osäkerhet. Genom cirkulär och modulär byggteknik skapar Adapteo hållbara lösningar. Här blir du en del av ett team som brinner för att ta fram rätt funktioner för varje tillfälle och strävar efter att hitta den bästa lösningen till alla kundens specifika behov. Idag finns Adapteo på sju marknader internationellt och har totalt 600 anställda. I Sverige finns det 5 säljkontor utspridda över landet i Lund, Mölndal, Västerås, Solna och Umeå, varav huvudkontoret är det som är beläget i Solna.

Då Adapteo är i en stark tillväxtfas söker de nu en resultatorienterad och driven säljare/projektutvecklare till kontoret i Umeå.

Om tjänsten som säljare/projektutvecklare
Adapteo söker en säljare/projektutvecklare som ansvarar för införsäljning av Adapteos marknadsledande modulprodukter till både befintliga och nya kunder, samt förvaltning av projekt avseende flyttbara lokaler. Detta är en bred och spännande tjänst för en person som ser sig själv i en långsiktig säljroll där du, tillsammans med ditt lokala team, arbetar för Adapteos fortsatta succé på marknaden.

Du kommer att ha en central roll i regionen och i Adapteos tillväxt. Du ansvarar själv över att driva affären och projekten men har också ett starkt stöd från teamet. Ni arbetar även tillsammans för att kontinuerligt utveckla försäljningsprocessen och verktygen i enlighet med den satta affärsplanen och strategin. Du kommer att ansvar över anbuden på både den privata och offentliga marknaden. Detta medför att det ingår både risk- och möjlighetsanalys i tidigt skede, vilket ställer höga krav på din analytiska och affärorienterade erfarenhet.

Rollen handlar lika mycket om att sälja som att skapa nya kreativa projekt. Du erbjuds här en möjlighet till en tjänst med en oerhörd bredd vad gäller fastighetsfrågor och arbetsuppgifter i en bransch i stark tillväxt, samt en stor variation av kundkontakter. Ena dagen har du en strategisk dialog med inköpschefen på ett stort internationellt bolag och andra dagen hjälper du ett mindre start up-bolag med effektiva lösningar.

Resor förekommer i tjänsten och tjänstebil ingår. Ditt ansvarområde berör Norrlandsregionen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Vara huvudansvarig för Adapteos kunder och försäljning under hela kundprojektprocessen

  • Skapa och implementera egen årlig försäljningsplan och aktiviteter utifrån försäljningsstrategin

  • Ansvarig för prognosuppdateringen som input till Logistics Manager planeringsverktyg

  • Ansvarig för att skapa beräkning och anbud

  • Planera för projektbudget, samt överlämna den till byggprojektledare

  • Projektöverföring

  • Ansvarig för renoverings- /anpassningsförfrågningar i samråd med byggprojektledaren

  • Ansvarig för förlängning av kontrakt (samt samla in hyresavtal vid behov)

  • Huvudansvar för kundkontakterna avseende avtal, tillägg och kundrelationsdelen genom hela kundprojekten

  • Vanligt förekommande administrativa uppgifter

Din bakgrund
Adapteo söker en person med god erfarenhet av komplex projektförsäljning riktad mot både företag och offentlig verksamhet samt avtalshantering. Du bör ha en byggtekniskt akademisk bakgrund, gärna som byggingenjör eller mot­svarande kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet. Det är viktigt att du har en gedigen förståelse för byggprocessen för att klara av de utmaningar som följer med rollen.

Då tjänsten kräver gedigna kunskaper inom avancerad texthantering kombinerat med många kontaktytor både internt och externt behöver du ha mycket goda kunskaper både skriftligt och verbalt i det svenska språket.

Du har vana från att arbeta med kundvårdsprogram och MS Office-paketet.

Då resor förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav.

Personliga egenskaper
Vi tror att du har en affärsmässig fallenhet för att skapa goda kundrelationer, ta hem affären och göra avslut. Du trivs med att arbeta strukturerat med fokus på tid, kostnad och kvalitet. Vidare är du uthållig och har lätt för att fatta beslut och att prioritera då säljcyklerna ibland kan vara långa.

Som person är du trygg med en god självkännedom. Då rollen innebär många kontaktytor och att nya saker kan hända från en dag till en annan är du en skicklig kommunikatör med ett flexibelt förhållningssätt.

Vad Adapteo erbjuder dig
Adapteo erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och stimulerande arbete på ett internationellt bolag där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. På Adapteo är det ett positivt utvecklingsklimat som ger dig goda utvecklingsmöjligheter i en spännande miljö.

Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Adapteo med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 22 januari 2021.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson 073-415 43 13 eller mia.olsson@fasticon.se.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Dela detta jobb

Säljare / Projektutvecklare - Adapteo AB

Fasticon AB