saljjobb.se

Logo

Säljare med karriärsmöjligheter i centrala Göteborg

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-12-21

Ansök nu

Säljare med karriärsmöjligheter i centrala Göteborg

För kunds räkning rekryterar nu Jurek en affärsdriven säljare till ett stark och kunskapsorienterat företag i centrala Göteborg. Ett företag som vill satsa på just dig som är redo att ta nästa steg i din säljkarriär! Ett ungt, dynamiskt företag i en spännande framtidsbransch.

Om företaget

Det är ett världsledande företag inom omvärldsbevakning av redaktionella och sociala medier. Hjälper över 25 000 kunder att förstå sin omvärld bättre och på så sätt jobba strategiskt rätt och fatta rätt beslut för framtiden!

Rollen

Ditt dagliga arbete innebär att strategiskt och långsiktigt utveckla samarbeten med företagets kunder. Inledande kommer ditt huvudfokus ligga på att prospektera och analysera och på så sätt hitta nya värden för kunderna.  Med eget budgetansvar som löper månad för månad, tror vi att det tilltalar dig som gillar att prestera och snabbt visa ett resultat.

Arbetet innebär mycket direktkontakt med såväl kollegor som kunder och du behöver snabbt kunna bygga upp och bibehålla relationer.

Det är en heltidstjänst med en trygg anställning hos kunden med start enligt överenskommelse.

Kvalifikationer du kommer att behöva

Vi ser att du har en akademisk utbildning med goda resultat. Dina kommunikativa skills är knivskarpa och du har ett stort genuint intresse för andra människor.

Du gillar att vinna och är kreativ på din väg att nå dina mål. Ett entreprenörsdrivet tänk är något vi ser som väldigt viktigt för att du skall trivas hos oss.

Har du även ledarskapsambitioner och vill utveckla dem på din resa hos vår kund är du helt rätt för denna tjänst!

Vi ser att du pratar och skriver flytande svenska och engelska.

Du erbjuds

  • En av världens bästa arbetskulturer
  • Stora karriärmöjligheter att snabbt klättra inom business och management
  • Att utveckla dina sälj och ledaregenskaper
  • Möjlighet att göra karriär internationellt

I denna rekrytering samarbetar kunden med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist på karin.kvist@jurek.se, tel; 0739-42 56 10,  Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! 

Varmt välkommen med din ansökan, hälsningar Karin!

Sökord: säljare, account manager, fältsäljare, innesäljare, sales, business manager

Dela detta jobb

Logo
Säljare med karriärsmöjligheter i centrala Göteborg

Jurek Bemanning