saljjobb.se

Logga

Säljare med administrations- och produktionsansvar

Företag Peab Asfalt AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-11

Ansök nu

Säljare med administrations- och produktionsansvar

Plats Vålberg

Vi söker till vår verksamhet i Värmland en säljare med administrations- och produktionsansvar. Det är en bred roll med ansvar både inom Peab Asfalt och Swerock AB.

Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen och är en av Sveriges största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. I Swerocks erbjudande ingår betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster som återvinning, marksanering och vattenrening. Swerock gör byggandet lite enklare.

Arbetsuppgifter

Anställningen är inom Peab Asfalt men delas med Swerock. Med fokus på försäljning bearbetar du nya och befintliga kunder i främst Värmland avseende primärt bergkrossmaterial. Vidare leder och samordnar du transporter av bergkrossprodukter och massor. Du har också ett lokalt ansvar för hantering av återvunnet material. Slutligen ingår vissa administrativa uppgifter samt fakturering i tjänsten. Det är en bred tjänst i en relativt liten och familjär organisation som vill utvecklas och växa i Värmland.

Din profil

Vi söker dig som är en utpräglad nätverksbyggare med lokal förankring som gillar att skapa nya varaktiga kontakter och affärer med kunder och interna kontakter. Du har ett gott ordningssinne och har en förmåga att hantera flera olika saker parallellt.

  • Vi ser att du har erfarenhet av försäljning
  • Du har erfarenhet från anläggningsbranschen
  • Goda kunskaper i svenska
  • God IT-vana
  • Du innehar B-körkort
  • Du har fullgjord gymnasieutbildning

Meriterande är någon form av relevant eftergymnasial utbildning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. 

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? 

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-08-11

Dela detta jobb

Logga
Säljare med administrations- och produktionsansvar

Peab Asfalt AB