saljjobb.se

Säljare, distrikt väst/Göteborg

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-16

Ansök nu

Säljare, distrikt väst/Göteborg

Vi växer, därför utökar vi nu med en energisk, erfaren och driven säljare till väst! Har du erfarenhet av Maskinförsäljning/industriell försäljning? Drivs du av att vara ute på fältet och möta kunder och göra affärer?

Söker du ett spännande jobb i ett framgångsrikt företag där du får möjlighet att arbeta med Volvo CEs starka sortiment och med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling? Om du dessutom har ett teknikintresse och erfarenhet av försäljning av tyngre maskiner så har vi jobbet för dig!

I dina arbetsuppgifter ingår försäljning av Volvo CEs breda program av anläggningsmaskiner till våra kunder i region Stor Göteborg, Borås med omnejd och i Bohuslän. Du har eget budgetansvar och bokar själv upp möten och utvecklar relationerna med befintliga och nya kunder.Rollen som säljare hos oss är mycket självständig, resultat inriktad och det förväntas att du är rak och tydlig i din kommunikation samt väl införstådd med vikten av struktur och ordning. Tjänsten innebär en hel del administration och du måste ha god projektledningsförmåga då man bland annat samverkar med utrustningsverkstad, lokal serviceorganisation och central stab/support.

Det finns en fast lön, provision och bilförmån kopplat till denna tjänst.

Du ingår i ett team om tre distriktssäljare i västra Sverige och utgår från vårt kontor i Göteborg.

Vem är du?

Du drivs av att göra affärer och av att ha ett rörligt arbete och har erfarenhet av Maskinförsäljning alternativt industriell försäljning.
Du bör ha erfarenhet av längre säljprocesser, kvalificerade förhandlingar, tekniskt djupare diskussioner och finansieringsarbete, - med mycket goda säljresultat.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och bor inom distriktet.
Vi tror att du både är självständig och gillar att arbeta tillsammans med andra.
Du har en entreprenöriell ådra och tycker om att tänka lösningar tillsammans med kunden.
Vi samarbetar med PS Partner i denna rekrytering. För att söka tjänsten, klicka in på www.pspartner.se och registrera din CV med ett personligt brev. Beskriv dina tidigare uppnådda säljmål i din ansökan. För frågor, kontakta rekryteringskonsult Mats Törn på mats.torn@pspartner.se eller Elin Mankert på elin.mankert@pspartner.se

Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt.

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se 

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 580 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr (2018). 

Dela detta jobb

Säljare, distrikt väst/Göteborg

Swecon Anläggningsmaskiner AB