saljjobb.se

Säljare

Helgextra - SOVA Helsingborg

Vi söker just nu en säljare med en härlig personlighet och en hög ambitionsnivå som vill jobba helger och andra högtrycksperioder under året som vinter/sommarrea och andra kampanjperioder. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning så är det mycket positivt, men med rätt inställning kan du visa att du är rätt person för jobbet även utan erfarenhet av just dessa arbetsuppgifter.

Vill du arbeta på SOVA, Sveriges ledande detaljhandelskedja i sängbranschen, i en organisation med en stark värdegrund och solida normer så skall du söka denna tjänst. SOVA tillhör Tempur Sealy's nordiska organisation. Tempur Sealy är idag världens största tillverkare av madrasser.
Vårt arbete på SOVA är att alltid hitta rätt säng till kunden, oavsett behov och önskemål. På SOVA har vi bara två arbetsuppgifter, antingen tar vi hand om kunden eller så hjälper vi den som tar hand om kunden. Kunden går alltid först!
SOVA är framförallt en säljorganisation. I en säljorganisation är resultatet centralt. Resultatet för oss och våra kunder är detsamma och gemensamt, det vill säga att hitta rätt säng och skapa trygghet att investera i den.

Om detta känns rätt för dig, är du varmt välkommen med din ansökan till oss. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

  • Butikssäljare, fackhandel
  • Ansök före okt 31

Anställningsarea

Helsingborg, Sverige

 

logga

Säljare

Företag SOVA
Ort
Utgår

2020-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb