saljjobb.se

Reservdelssäljare Södertälje

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-05

Ansök nu

Reservdelssäljare Södertälje

Vi söker en reservdelssäljare till vår anläggning i Södertälje!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med försäljning av reservdelar till Volvo anläggningsmaskiner. I arbetet som reservdelssäljare medverkar du även till att ha en optimal lagerhållning, en kundvänlig reservdelsbutik och ansvara för en del administrativa uppgifter. För att utveckla vår affär så arbetar vi proaktivt för att hitta nya kunder så kundbesök är också en del i arbetet.

Vi söker dig som

• har erfarenhet från branschen och reservdelshantering
• är tekniskt intresserad
• har kunskaper i engelska och administration.
• är serviceinriktad, ordningsam och flexibel.
• har lätt för att samarbeta

Närmare upplysningar om befattningen lämnas av
Platschef Tommy Idh, 010-556 09 33
Fackligt kontaktombud Unionen Ingela Wass, 010-556 17 35

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 5 augusti.
 
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se 

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 600 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr (2018). 

Mer information

Sista ansökningsdag
2019-08-05
 
Plats
Södertälje
 
Kontaktpersoner
Ingela Wass, facklig företrädare Unionen 
tfn: +46 010-5561735 

Tommy Johansson Idh 
tfn: +46 010-5560933 

Dela detta jobb

Reservdelssäljare Södertälje

Swecon Anläggningsmaskiner AB