saljjobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2018 var 6,9 miljarder SEK.

Julas EMV-avdelning arbetar både strategiskt och operativt med utvecklingen av Julas egna varumärken. Avdelningens arbete ska bidra till en positiv helhetsupplevelse av Julas egna produkter och varumärken som leder till fler nöjda kunder, ökad försäljning och ökad lönsamhet.

Detta gör du som produktkommunikatör på Julas EMV-avdelning

Som produktkommunikatör på Julas EMV-avdelning kommer du både arbeta med att analysera våra egna produkter utifrån ett kommunikativt perspektiv samt att skriva texter till våra förpackningar. Ditt analysarbete ska tydliggöra vad som behöver kommuniceras om produkten och i vilken prioritetsordning. Detta kommer sedan ligga till grund för textproduktion till förpackning, förpackningsdesign och annan kommunikation av produkten. Ditt arbete ska bidra till att våra kunder upplever att det är lätt att välja rätt produkt utifrån sina behov och att produktens unika fördelar blir tydliga.

I ditt dagliga arbete kommer du som produktkommunikatör ha en viktig roll i produktutvecklingsprocessen. Du kommer arbeta nära våra affärsområden samt flera andra avdelningar inom Jula. Som produktkommunikatör kommer du vara en del av Julas EMV-avdelning i vår inköpsorganisation och rapportera till EMV-chef.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi ser det som ett krav att du har dokumenterad erfarenhet från liknande uppdrag med kommunikation av produkter. Vi tror att du har en högskoleutbildning inom marknadsföring, kommunikation, försäljning eller annan utbildning som är relevant för uppdraget.

Det är meriterande om du förutom produktkommunikation har dokumenterad erfarenhet av:

- Försäljning
- Sortimentsarbete
- Projektledning och samverkan med andra avdelningar för att skapa en helhet

Det här är du som person

För att lyckas i din roll behöver du vara kommunikativ och ha ett stort säljfokus. Du har lätt att förstå vad kunden vill veta om olika produkter för att kunna fatta ett köpbeslut. Vi ser det som en förutsättning att du är en lagspelare som kan skapa rätt förutsättningar för andra roller i teamet genom ditt arbete.

För att lyckas i rollen krävs också att du drivs av en vilja att ständigt utvecklas och göra det som är bra ännu bättre. Du behöver vara strukturerad och samtidigt trivas med att arbeta operativt med ett högt tempo. Du behärskar engelska mycket väl i både tal och skrift.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering på Julas huvudkontor i Skara. Jula har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän. Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande.

Kontakta oss

Eva Sandsjö Liljedahl 
Private Label Manager
 0511-68762

Produktkommunikatör till Julas EMV-avdelning

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2019-08-16

Ansök nu

Dela detta jobb