saljjobb.se

Logo

Mockfjärds Fönster söker montageföretag till Västernorrland

Ort
Utgår

2021-01-20

Ansök nu

Mockfjärds Fönster söker montageföretag till Västernorrland

Mockfjärds är Sveriges ledande fönsterbytare. Vi byter fönster enkelt, tryggt och snyggt. Från att vara lokala i Dalarna för tjugo år sedan, är vi idag lokala i hela landet med fönstermästare i varje stad. Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen.

Som montör till Mockfjärds Fönster AB kommer du som egen företagare att ansvara för att genomföra fönster- och dörrbyten mot fast ersättning hos våra kunder. Vår säljkår förser dig löpande med uppdrag.

Vem är du/ni?

Du/ni har ett befintligt företag eller är på väg att starta nytt, gärna mindre då vår kundkrets är främst privatpersoner som uppskattar direktkontakten med montageföretaget. Som montör är du en viktig kontaktyta mot våra kunder då ni arbetar i kundens hem.

Som montör är du Mockfjärds ansikte utåt hos våra kunder och är en avgörande del att vi alltid har nöjda kunder, detta genom högklassiga montage, brandade arbetskläder och stripade bilar.

Vid våra montage jobbar du som montör med ”merförsäljning” i form av att marknadsföra Mockfjärds genom skyltar, beachflaggor med mera, ibland ingår även spridning av marknadsmaterial i närområdet av montaget. I arbetet ingår förutom grundmontage även efterarbeten vid behov, arbetet hos våra kunder sker genom vårt koncept ”Mockfjärds montaget”.

Vi söker dig som är driven, serviceinriktad och kvalitetsmedveten med kunden i fokus. För att lyckas bra som montör och montageföretag är ett gott samarbete med den lokala agenten och dess säljare mycket viktigt.

Din bakgrund och kompetenser

Du har gymnasial utbildning eller liknande bakgrund och behärskar svenska väl i både tal och skrift. Du har B-körkort. Du är utbildad snickare eller med erfarenhet som motsvarar kunskapen.

Varför Mockfjärds

Mockfjärds Fönster är Sveriges ledande fönsterbytare. Vi erbjuder ett utrymme av frihet i rollen som montör och på Mockfjärds hittar du själv lösningarna på utmaningar tillsammans med kollegor och support från Montagecoach, Regionchef samt huvudkontoret. Du kommer till en öppen prestigelös organisation där du har möjlighet att påverka och du är med och driver affären på riktigt. Vi på Mockfjärds lägger stort fokus på en hållbar livsstil och friska medarbetare samt att främja en inkluderande kultur med fokus på jämställdhet och mångfald.

https://mockfjards.se/karriar/montagepartner

Välkommen att söka till Sveriges ledande fönsterbytarföretag!

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta Montagecoach Samuel Löppönen, telefon: 070-418 53 39 eller mail samuel.lopponen@mockfjards.se eller Regionchef Henrik Ling. telefon: 070-377 46 96 eller mail: henrik.ling@mockfjards.se

Geografiskt område är Västernorrland, primärt kring Sundsvall och Härnösand

Sista ansökningsdag är den 2020-01-20. Vi arbetar med löpande urval, varför vi rekommenderar dig att söka så snart du har möjlighet. Ansök via angivet formulär. Vi tar tyvärr inte emot ansökan via epost.

Mockfjärds Fönster är fullvärdiga medlemmar i Svenska Franchise Föreningen https://svenskfranchise.se/

Vi har redan beslutat om vår rekryteringsprocess och annonsering, vi undanber oss därför vänligen men bestämt samtal från rekryterings- och annonseringsföretag.

Dela detta jobb

Logo
Mockfjärds Fönster söker montageföretag till Västernorrland

Mockfjärds Fönstermästaren AB