saljjobb.se

logga

Kundservicemedarbetare till SIS

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-13

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till SIS

Drivs du av att ha kontakt med kunder, bygga och utveckla relationer? Har du dessutom en administrativ ådra, då kan det vara dig vi letar efter!

Vi ska nu utöka vår organisation med en kundservicemedarbetare som primärt ska svara på inkommande frågor från olika kanaler!

Arbetsbeskrivning

Rollen som kundservicemedarbetare hos oss innebär löpande kontakt med kunder för att hjälpa och guida kunden med högsta servicenivå. Syftet är att kunden genom god kundnöjdhet köpa, använda, behålla, förnya och komplettera SIS tjänster och produkter. Kontakten sker via telefon och mail. I arbetet ingår även viss administration kopplat till kundens konto.

Ytterligare uppgifter som ingår i arbetet är att:

  • Svara på inkommande samtal på kundservice och växel
  • Hjälpa och guida kunden rätt
  • Arbeta med att informera om och även sälja standarder, handböcker och abonnemang
  • Registerna order
  • Administrativt arbete som adressändringar, fakturering, att registrera och ändra kunduppgifter

Du kommer att tillhöra gruppen Kundservice som ingår i avdelningen Marknad – försäljning av standard.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från kundservice, telefonväxel eller callcenter, där du arbetat med telefonen som redskap. Du har även tidigare erfarenhet från administrativt arbete, gärna med något inslag av ekonomi som givit dig förståelse för debet och kredit.

Du har en gymnasial utbildning och har goda kunskaper i Office-paketet, har du sedan tidigare arbetet i CRM system är detta meriterande. Förutom god svenska i tal och skrift har du goda kunskaper i engelska.

För att lyckas i denna roll är du driftig, målinriktad och kommunikativ. Vidare har du en god förmåga att ta egna initiativ, har en positiv grundinställning och en god förmåga till problemlösning. Du är en prestigelös lagspelare som trivs med att prestera resultat tillsammans med andra. Dessutom ser vi att du trivs med att dela med dig av dina kunskaper och uppskattar att lära av varandra.

 

Du erbjuds

Du kommer ha en viktig funktion i en organisation som gör skillnad och får möjlighet att arbeta med kompetenta kollegor som drivs av utveckling och engagemang.

Detta är ett så kallat hyrköp, vilket innebär att du inledningsvis är anställd på konsultbasis hos Jurek, där målsättningen är att anställningen efter sex månader går över i en anställning hos SIS, som sitter i mycket fina lokaler vid Torsplan.
Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se


Om SIS

Vi har bestämt oss för att bli världens bästa standardiseringsorganisation. Vill du följa med oss på resan?

SIS är en internationell organisation med 170 medarbetare. Vi projektleder experter från olika branscher som vill utveckla standarder. De möts hos oss för att hitta gemensamma lösningar som bidrar till innovationer och underlättar handel och export. SIS är en del av, och representerar Sverige, i den europeiska standardiseringsorganisationen CEN och den globala organisationen ISO.

Utöver att driva utveckling av standarder säljer vi också standarder, handböcker, utbildningar och rådgivning.

Du som blir en del av SIS, blir också en del av en verksamhet där Sveriges bästa experter samlas för att skapa standarder ? tillsammans med världens bästa experter. På så vis är SIS en kunskapsorganisation. Här får du ta del av världsomspännande projekt, som i sin tur öppnar dörrar till ett internationellt nätverk.

Dela detta jobb

logga
Kundservicemedarbetare till SIS

Jurek