saljjobb.se

Innesäljare Storel City

Företag Rexel Sverige AB
Ort
Utgår

2019-07-27

Ansök nu

Innesäljare Storel City

Arbetsuppgifter

Som innesäljare ansvarar du för order, offerter, service och försäljning till våra kunder. I arbetet ingår att aktivt följa upp offerter och bedriva försäljning per telefon samt hjälpa till med att sköta butik och ta emot kunder.

Kvalifikationer 

Du som söker jobbet har troligen en avslutad el/teknisk gymnasieutbildning eller har motsvarande erfarenheter som vi bedömer som likvärdiga. Som säljare inom grossistledet är en bred produktkännedom något som vi ser som en fördel. Har du en spetskompetens inom ett produktområde är även detta en fördel. Det här med sälj är också rätt viktigt för oss, därför bör du ha någon form av säljutbildningen och erfarenheter eller rent av vara född som säljare. Goda kunskaper i svenska vad gäller tal och skrift är en förutsättning.

Personliga egenskaper

För att passa in hos vill vi att du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Det här med att hänga med i utvecklingen är verkligen din grej, du vill framstå som kompetent och kämpar för att bli det. Samtidigt som du ofta kommer med idéer och nya angreppsätt i frågor kopplat till kundnytta med en förmåga att omvandla idéer till praktik som leder till resultat. 

Kontakt med oss

Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag!

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Jesper Kornerud, Platschef Storel City, som du når på telefonnummer 08-6193790  

Du kan läsa mer om Storel på storel.se samt rexel.se.

Om företaget

Storel är en av Sveriges största elteknikgrossister och finns på närmare 29 platser med ca 220 medarbetare. Vi är branschledande och specialiserade inom flera teknikområden, bland annat energieffektiv belysning, fastighetsautomation, solenergi och laddsystem för el- och laddhybridfordon. Vi erbjuder branschens bästa kursverksamhet och ett lojalitetsprogram där vi premierar våra trogna kunder. Storel ingår i Rexel Sverige AB med närmare 800 anställda och en omsättning på ca 5,2 miljarder SEK (2018). Rexelkoncernen har närvaro i 26 länder med ca 27000 anställda och en årlig omsättning på ca 140 miljarder SEK.

Läs mer om Storel på storel.se

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Innesäljare Storel City

Rexel Sverige AB