saljjobb.se

Innesäljare Bank & Försäkring

Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-24

Ansök nu

Innesäljare Bank & Försäkring

Tycker du som oss, att det är viktigt och roligt att verka nära våra kunder? Då kanske detta kan vara något för dig. Till kontoret i Lindesberg söker vi nu dig som har erfarenhet av kundmöten och försäljning. Välkommen med din ansökan till oss.  

Om jobbet
Vi söker dig som är lyhört försäljnings- och serviceinriktad och som vill arbeta i en positiv och utvecklande miljö med försäljning och handläggning av bank-och försäkringsärenden till våra privatkunder. Du kommer att arbeta i ett framgångsrikt säljteam där vi arbetar tillsammans mot tydliga mål. Det är du som först möter våra kunder när de kommer in på kontoret och hjälper dem med både bank- och försäkringsärenden. Arbetet består av att ge god service till kunder som besöker oss och att själv proaktivt kontakta både befintliga och nya kunder i syfte att bredda deras engagemang hos oss. Vi bearbetar konsekvent marknaden utifrån fastställda mål och uppföljning sker kontinuerligt.

Vårt erbjudande till dig:
Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas på både ett personligt plan och i din yrkesroll. Din utveckling och trivsel är viktig för oss, självklart tillhandahåller vi den utbildning som behövs för att bli en riktigt duktig medarbetare. Detta jobb är på många sätt en bra skola för din fortsatta utveckling inom organisationen på bank såväl som andra verksamhetsområden. Länsförsäkringar är en trygg arbetsgivare med mer än 170 års erfarenhet i branschen. Här får du jobba med Sveriges mest nöjda kunder, vilket vi är otroligt stolta och glada för. 

Vem är du?
För att vara aktuell för den här tjänsten behöver du ha erfarenhet av att ha arbetat med försäljning med budget-och resultatansvar samt kundbemötande. Har du erfarenhet av bank jobba i bank-och/eller försäkringsverksamhet är det absolut till din fördel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Din förmåga att samarbeta med andra och på ett naturligt sätt ta initiativ är viktiga framgångsfaktorer hos oss. Du behöver även ha en genuin och utvecklad känsla för bemötande och analys av kundens behov och potential. Din målmedvetenhet och ditt driv är också viktiga faktorer för att du ska blir framgångsrik och trivas i rollen hos oss.  

Låter det intressant?
Vill du veta mer om tjänsterna eller rekryteringsprocessen, ring Försäljningschef Kundforum och lokalkontor Hanna Carneland 073-312 45 49 eller HR – generalist Anne Pettersson 073-800 43 03.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Lindesberg.  

Välkommen med din ansökan senast 24 januari.  

Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för Forena och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Akademikerföreningen.

Vi gör allt vi kan för att främja en fördomsfri rekryteringsprocess och inkluderar därför tester som en del av urvalsarbetet. Vi eftersträvar och jobbar aktivt med att främja mångfald, olikheter är för oss en viktigt styrka. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund och språkkompetens.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Vi på Länsförsäkringar Bergslagen är 320 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Västerås, Örebro, Sala, Köping, Karlskoga och Lindesberg finns vi nära drygt  kunder – som alla tillsammans äger bolaget. Det gör att vi är försäkringsbolaget och banken som förstår vad våra kunder behöver för att känna trygghet för familjen, sina ägodelar, företaget och sina pengar. Allt samlat på ett ställe – genom hela livet.

Dela detta jobb

Innesäljare Bank & Försäkring

Länsförsäkringar Bergslagen