saljjobb.se

Innesäljare

Ort
Utgår

2019-07-21

Ansök nu

Innesäljare

Har du ett intresse för försäljning och vill bli en del av Sveriges bästa kundcenter?  Har du dessutom ett intresse för djur? Då kanske du är vår nästa innesäljare på Agria Djurförsäkring. Vi är stolta vinnare av Guldkontakt 2019 och söker nu dig som vill fortsätta vår framgång tillsammans med oss. Vi kan erbjuda dig en spännande roll med fokus på försäljning samt stor möjlighet till vidare karriär inom Agria.

Om rollen

I rollen som innesäljare tillhör du vårt kundcenter där ditt fokus/uppdrag är att driva försäljning. Din dagliga kundkontakt sker främst via inkommande samtal men även via mail, chatt och sociala medier. Rollen kräver att du trivs i ett högt tempo och fokus ligger på försäljning, annullationsbearbetning samt service till nya och befintliga kunder.  

Som innesäljare arbetar du mot tydliga mål vilka följs upp både individuellt men också på gruppnivå och ditt engagemang och driv är lika viktigt varje dag. Tjänsten är placerad på vårt kontor på Gärdet där vi erbjuder fina lokaler, en fantastisk gemenskap och dessutom har tillgång till ett fullutrustat gym med klasser samt flera lunchrestauranger.

Vem är du?  

Vi söker dig som har erfarenhet av B2C försäljning med dokumenterat goda resultat. Försäljning är något som driver dig och som person ser du varje dag som en ny möjlighet där du kan utvecklas till den bästa/vidare för att skapa resultat och utnyttja din potential. Du värnar om kundrelationer och delar självklart våra kunders djurintresse. Vi söker dig som är en teamspelare och som sprider positiv energi och bidrar till en inspirerad arbetsmiljö för hela teamet.  

Mer information och ansökan  
Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag.   

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare 

Sista ansökningsdag:
2019-07-21

Arbetsplats
Stockholm 

Kontaktperson

Anna Andersson 
Chef
08-588 426 26

Anna Sandqvist 
Kontaktombud SACO
08-588 416 50

Sara Rosén Andersson 
Facklig representant Forena
08-588 426 16

Dela detta jobb

Innesäljare

Länsförsäkringar AB