saljjobb.se

Logga

Försäljare till Arvika

Företag Systembolaget
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-24

Ansök nu

Försäljare till Arvika

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?
Till butiken i Arvika söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är på 20 timmar i veckan och är tidsbegränsad anställning från 2021-06-01 till och med 2021-08-31.

Om rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, upplockning av varor samt lokalvård.

Om dig
Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen. 

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeff Yousef, butikschef, på telefonnummer: 070-503 17 06.

Ansökan
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den25 januari. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

Dela detta jobb

Logga
Försäljare till Arvika

Systembolaget