saljjobb.se

Logga

Försäljare med administrativt ansvar till Tidaholm

Företag Systembolaget
Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-18

Ansök nu

Försäljare med administrativt ansvar till Tidaholm

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?
Till butiken i Tidaholm söker vi nu en engagerad försäljare med administrativt ansvar på 32 timmar i veckan, som vill ta kundmötet till högsta nivå. 

Om rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

I din roll som administrativt ansvarig ser du till att gällande regelverk och rutiner följs inom ansvarsområdet. Du ska ha god administrativ ordning på kontoret, genom att följa rutiner för pärmordning, samt ha god kunskap om när och hur dokument ska arkiveras. Tjänsten innefattar ett betydande ansvar när butikschef har semester. 

Om dig
Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Samt att du är resultatinriktad och målfokuserad. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen. 

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Lizette Nilsson, butikschef, på telefonnummer 072 079 66 06. 

Ansökan
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 januari. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

Dela detta jobb

Logga
Försäljare med administrativt ansvar till Tidaholm

Systembolaget