saljjobb.se

Får du höra att du är en social kameleont och skicklig på att skapa relationer? Har du ett inre driv för försäljning och din egen utveckling? Då är den spännande tjänsten som Area Sales Manager på Mackmyra Svensk Whisky perfekt för dig!

Rollen
I rollen som Area Sales Manager kommer du att driva din egen försäljning av Mackmyras produkter på fat och flaska mot både privatkunder och företag. I tjänsten ligger ett stort fokus på att bygga goda relationer med olika samarbetspartners inom företag, barer, restauranger och eventföretag för att kunna arrangera events och whiskyprovningar med potentiella kunder.

Du kommer även att ansvara för och driva försäljning vid lokala lager samt mässor i din region. En naturlig del av arbetet förläggs på kvällar och helger.
Du har ett tätt samarbete med marknadsavdelning, säljstöd samt med Brand ambassadörer och rapporterar till Försäljningschefen Norden.

Du erbjuds
Ett fartfyllt och flexibelt arbete där du är med och sätter dina mål och ansvarar för att driva din egen försäljning! Area Sales Manager på Mackmyra Svensk Whisky är för dig som trivs med att lägga mycket tid på att vårda och skapa relationer! Du kommer att erbjudas en gedigen introduktion för att förstå Mackmyras produkt och besöka kunder tillsammans med erfarna kollegor.

Din profil
För att lyckas i rollen som Area Sales Manager ser vi gärna att du har följande kvalifikationer;

• Eftergymnasial utbildning inom gastronomi, försäljning eller service management
• Några års erfarenhet från försäljning av konsument- eller sällanköpsprodukter
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift 
• B- körkort

Meriterande i tjänsten som Area Sales Manager är om du anordnat event eller liknande kundaktiviteter tidigare.
Som person ser vi dig som är social och kommunikativ och trivs i kontakten med människor där du bjuder på din härliga personlighet och kunskap. Du har ett inre driv och en entreprenörsanda, samt är resultatinriktad och engagerad för att kunna överträffa dina mål och nå resultat. 

Bra att veta!
Tjänsten som Area Sales Manager är en direktrekrytering på heltid med start enligt överenskommelse.

Intresserad?
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten som Area Sales Manager via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Eklund på telefon 040 611 07 70. 
Välkommen med din ansökan!

Logga

DRIVEN AREA SALES MANAGER TILL SYD!

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-27

Ansök nu

Dela detta jobb