saljjobb.se

Nu söker vi en Digital Account Manager för ett konsultuppdrag hos vår kund. Vår kund är ett försäkringsbolag och tjänsten är placerad i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag t o m den 31 oktober (initialt) med start så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter:

Uppdraget består primärt i att säkerställa pågående affärers olika digitala flöden. I rollen hanterar du frågor om funktionalitet inom befintliga avtal, där vår kund är produktleverantör. Arbetet handlar mycket om kontakten med de aktörer som har olika digitala flöden mellan sig och försäkringsbolagets kunder, och där försäkringsbolaget är en del i detta sammanhang. Det är inte så att den person med detta ansvar själv behöver lösa alla frågor utan mer hitta de olika personer som har kompetens och delansvar, för att sedan vara den som totalt säkerställer att allt fungerar. Du tar alltså ägarskap för de digitala flöden som inte fungerar och ser till att rätt person löser dem.

Kompetenskrav:

Vi söker dig som är en projektledarprofil och har vana av att hålla koll på helheten. Troligtvis har du erfarenhet av att ha haft en sammanhållande funktion, t ex som projektledare. Du har en förståelse för IT och maskinella flöden, och har lätt för att sätta dig in i saker. Vidare är du strukturerad och har en stark social förmåga. Har du tidigare erfarenhet från försäkringsbranchen så är det starkt meriterande.

Digital Account Manager till försäkringsbolag i Stockholm

Företag Brightby
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-28

Ansök nu

Dela detta jobb