saljjobb.se

logga

Customer Service

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-22

Ansök nu

Customer Service

Schur Flexibles Scandiflex PAC AB är en del av den internationella Schur Flexibles Gruppen. Schur Flexibles Group är en av Europas ledande producenter av film- och förpackningstillverkare till livsmedel-, läkemedel-, kosmetika- och tobaksindustrin. Det ingår i dag 22 bolag i koncernen med cirka 1750 anställda. Schur Flexibles Scandiflex PAC AB trycker, laminerar och skär film i många olika kvaliteter till största del livsmedelskunder i skandinaven. Anläggningen i Landskrona och Svalöv har ca 46 anställda.

Om tjänsten

Schur Flexibles Scandiflex PAC AB söker nu en medarbetare till Customer Service-avdelningen. Tjänsten erbjuder goda förutsättningar för en bredd och variation av arbetsuppgifter och engagerande samarbeten såväl internt som externt. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att kontinuerlig utveckling och ett ständigt förbättringsarbete sker inom kundservice- och säljavdelningen. Goda utvecklingsmöjligheter finns inom organisationen.

Arbetsbeskrivning

Du har löpande korrespondens och kontakt med kunder och hanterar och samordnar olika frågeställningar. Du genomför kundlönsamhetsanalyser och uppföljningar och ansvarar för registrering av försäljningsorder och ordererkännande. Du optimerar orderhanteringen inom ramen för vad som är gängse avseende lagerhållning. Vidare handhar du pris- och produktionskalkylering, genomför prisjusteringar när kostnads-, volym- eller lönsamhetsförändringar har skett. Du har ansvar för att uppdatera kundregister och underhålla affärssystemet så att alltid rätt information finns att tillgå inom dina ansvarsområden. Du hanterar eventuella reklamationer och synpunkter från kund beträffande kvalitetsbrister. Du får en viktig roll i samarbetet med säljorganisationen och arbetsuppgifterna kan komma att variera då behov uppstår inom andra avdelningar.

Vi söker dig som

Du har relevant utbildning för tjänsten, lägst gymnasieutbildning men vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom teknik, ekonomi eller motsvarande. Vi ser gärna att du har minst några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har goda IT-kunskaper och vana att arbeta i affärssystem. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Som person är du strukturerad, serviceinriktad samt har ett utpräglat siffersinne. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och affärsorienterad. Du har lätt för att skapa relationer såväl internt som externt och sätter ett stort värde i att vara stödjande och hitta lösningar som passar utifrån vad situationen kräver.
För frågor kring tjänsten välkommen att kontakta Jeanette Hjalmarsson, mobil
072-142 12 72. Vi arbetar med löpande urval så välkommen att söka så snart som möjligt dock senast 22 januari.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Customer Service

Montico AB