saljjobb.se

logga

Företagssäljare till Protiva Säkerhetsteknik & Securitas Direct

Ansök nu

Företagssäljare till Protiva Säkerhetsteknik & Securitas Direct

Protiva Säkerhetsteknik AB i Uppsala, Securitas Direct Professional, söker en företagssäljare som kommer att arbeta med försäljning av larm och kameralösningar till företagskunder. Har du siktet inställt på en karriär inom teknisk försäljning är detta det perfekta jobbet! Företaget är ledande inom sin bransch och står för hög kvalité och har ett mycket starkt varumärke på marknaden. Du kan läsa mer om vårt erbjudande till företagare på www.securitasdirect.se

Om tjänsten

Som företagssäljare kommer du att arbeta med att etablera kontakt med nya företagskunder och sälja Securitas Directs larmlösningar. Arbetet är självständigt där du på egen hand kommer att planera dina dagar tillsammans med din coach vilket gör att du har stort inflytande över din egen arbetssituation. Det finns mycket rörlighet i rollen och ditt upptagningsområde kommer att vara Uppsala, Enköping, Bålsta och Sala med omnejd. I rollen ingår eget resultatansvar samt ansvar för kundaktiviteter och uppföljningar. Vidare kommer du att ansvara för affärsrelationer med såväl blivande som befintliga kunder och arbeta med Securitas Directs produktportfölj.

I rollen ingår eget resultatansvar med ansvar för kundaktiviteter och uppföljningar. Du kommer att ansvara för affärsrelationer med såväl blivande som befintliga kunder och arbeta med Securitas Directs produktportfölj. Som säljare arbetar du aktivt med att göra analyser på vad kunden behöver för larmlösning till sitt företag, för att sedan agera på bästa sätt för att möta detta behov. Vi erbjuder fast lön med provision.

Vem passar här?

Du som har ett genuint intresse av teknisk försäljning och säkerhetsprodukter kommer passa bra i rollen. Är du en person som skapar struktur och är uthållig i ditt försäljningsarbete har du goda möjligheter att lyckas som företagssäljare. Är du vidare en trygg person med förmåga att skapa och utveckla kundrelationer så kommer du att nå framgång i rollen. För att uppnå god kvalitet i det du tar dig an är det viktigt att du är noggrann och värdesätter ett väl utfört arbete. Således är du dessutom ihärdig och ger inte upp i första taget utan fokuserar på att uppnå goda resultat.

På Protiva Säkerhetsteknik AB och Securitas Direct bidrar du till vår fortsatta tillväxt och till en tryggare vardag för fler kunder. Du som kan skilja på rätt och fel, samt förmedla känslan av trygghet och ärlighet till våra kunder, kommer att passa bra in hos oss!

Vi ser att du bör ha erfarenhet av uppsökande försäljning och det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av säkerhetsbranchen, bevakningsbranchen och

säkerhetskoncept. Har du även bred erfarenhet av nätverkande bland kunder, så är Du mycket passande för rollen.

B-körkort är ett och krav och som sökande är det en självklarhet att du har ett prickfritt förflutet då utdrag ur polisens belastningsregister är rutin i vår rekrytering. Vi utför även bakgrundkontroll av alla som går vidare i rekryteringsprocessen. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Låter detta intressant?

Varmt välkommen med din ansökan! Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Robin ultgren på 0706-69 75 43 Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Sista ansökningsdag är 15 september, Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Dela detta jobb

logga
Företagssäljare till Protiva Säkerhetsteknik & Securitas Direct

Verisure