saljjobb.se

Klätterservice är ett ledande företag inom reparbete som utför professionella hantverksuppdrag i rep inom affärsområdena Bygg & Fastighet, Infrastruktur & Industri, Innovation och Utbildning. Vi består av ca 35 drivna och kompetenta medarbetare som utgår från Stockholm, Malmö och Östersund. Klätterservice strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och anställda genom ett starkt och ärligt engagemang samt att alltid leverera de bästa tjänsterna på marknaden.


Är du projektledare som vill arbeta med spännande projekt i Stockholm?
Vill du arbeta tillsammans med skickliga yrkesmän som är certifierade klättrare och som utför arbetsuppgifter från rep? Letar du även efter en arbetsplats där du har goda utvecklingsmöjligheter och själv äger din utveckling i bolaget? Sök då tjänsten som projektledare hos Klätterservice!

Om tjänsten
Som projektledare har du en central roll i Klätterservice verksamhet i Stockholm. I rollen utgår du från Klätterservice kontor i natursköna Hagsätra och arbetar i Stockholm med omnejd. Du rapporterar till Platschef i Stockholm. Vi är en sammansvetsad grupp och söker en projektledare med säljintresse som vill ta sig an våra spännande kundprojekt. Som projektledare hos oss ansvarar du för hela processen från kundkontakt, offert/avtal till leverans och uppföljning. Att arbeta som projektledare för våra affärer och projekt innebär spännande utmaningar. Uppdragens storlek kan variera mindre projekt på en vecka till längre uppdrag på flera månader

För rätt person kan denna roll innebära karriärmöjligheter gällande utveckling av kunder och affärer såväl som inom ledarskapsområdet.   

Arbetsuppgifter

  • Agera säljande mot nya och befintliga kunder
  • Huvudansvar för projekten, såsom ansvar för planering, tid och ekonomi i projekten
  • Kontinuerlig uppföljning med kund
  • Uppföljning av budget/kvalitet och rapportering


Reparbete är en flexibel åtkomstmetod som stör omgivningen minimalt och förkortar driftstopp inom industrin eller byggprojekt. Reparbete kan också benämnas som den mest miljövänliga åtkomstmetoden med tanke på de transporter både ställningar och liftar kräver. Ofta är reparbete dessutom mer kostnadseffektivt än traditionella metoder. Reparbete är den överlägset bästa metoden för att nå svårtillgängliga platser och slutna utrymmen.

Dina erfarenheter
Du har stark entreprenörskänsla och vilja att växa med oss och därför letar vi efter dig som både är en lagspelare och har förmågan att ta egna initiativ och se utvecklingsmöjligheter.
För att lyckas och trivas i denna roll underlättar det om du har några års erfarenhet av projektledning och/eller arbetsledning samt säljerfarenhet. Du vill göra affärer och trivs i kundkontakten. Vi ser gärna att du har erfarenhet från bygg-/fastighetsbranschen. Du är datorvan och har B-körkort. Du har god svenska i tal och skrift. En god förståelse i engelska är också önskvärt.
Du behöver inte ha erfarenhet av reparbete. 

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Klätterservice letar efter en affärsdriven, kommunikativ och resultatorienterad kollega som arbetar strukturerat. Du trivs i en tjänst med många kontaktytor och där ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i arbetsgruppen är det en fördel om du har en naturligt nyfiken personlighet, goda ledaregenskaper och känner dig trygg i en ledarroll.  

Vad vi kan erbjuda dig
Det som kännetecknar Klätterservice är det stora drivet hos våra medarbetare och ett mycket trevligt arbetsklimat. Vi har hög fokus på säkerhet och erbjuder våra medarbetare utveckling genom olika typer av utbildningar. Du arbetar tillsammans med våra andra Projektledare där utbyte av erfarenhet är väldigt uppskattat. Klätterservice har ett mycket gott rykte inom branschen och vi är väldigt uppskattade av våra kunder. Klätterservice växer och kan erbjuda dig en stor trygghet som arbetsgivare. På sikt kommer det även att finnas möjlighet till personalansvar i rollen som Projektledare.
Vi består av ca 35 drivna och kompetenta medarbetare som utgår från Stockholm, Malmö och Östersund. Klätterservice strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och anställda genom ett starkt och ärligt engagemang samt att alltid leverera de bästa tjänsterna.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Klätterservice med Fasticon.
För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se.  Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringsansvarig Mia Olsson 073 415 43 13mia.olsson@fasticon.se 
Varmt välkommen med din ansökan! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se

Branschkategori    Hantverk / Bygg / Anläggning / Mekanik
Bransch    Annat

Om denna position
Arbetsgivare    Klätterservice i Norden AB
Hallsbergsgatan 9
12470 Bandhagen
Hemsida    www.klatterservice.se
Tillträde    Enligt överenskommelse
Titel    Affärsdriven projektledare
Sektor    Privat
Anställningsform    Tillsvidare
Antal tjänster    1

 

Klätterservice - Affärsdriven projektledare

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-21

Ansök nu

Dela detta jobb