saljjobb.se

Account Manager till Ørn Software

Ansök nu

Account Manager till Ørn Software

Ørn Softwares vision är att utveckla kundanpassade och kostnadseffektiva system och tjänster för Facility Management som genom kunskap, kvalitet och tillgänglighet ökar lönsamheten för våra kunder. Vi drivs av innovativt tänkande och teknisk nyfikenhet och vi var först på marknaden med att utveckla webbaserade system för Facility Management.

Tack vare vår långa erfarenhet av drift- och underhållssystem förstår vi vad Facility Management egentligen handlar om. Vi har digitaliserat och förenklat arbetsuppgifterna för många av de största fastighetsföretagen och industriaktörerna i Norge och Sverige och idag använder fler än 1 000 företag och 12.000 personer våra lösningar. Vi är marknadsledande i Norge med höga tillväxtmål för Sverige.

Nu söker vi vår nästa Account Manager som vill vara med på vår resa och fortsatta expansion i Sverige och du kommer utgå ifrån vårt kontor i centrala Oslo eller Ängelholm.

Vem är du
Vi ser att du är en naturligt driven, positiv och lösningsorienterad person som motiveras av tydliga försäljningsmål och utmaningar. Din försäljning kommer framförallt att vara mot nya kunder där du självständigt sätter upp en struktur för din försäljning med goda förutsättningar från oss. Du är likväl en relationsskapande person och du vet precis hur du skall planera och exekvera din försäljning som bygger på erfarenhet, tillit och förtroende och vi ser att du har en god förhandlingsvana. Vidare så ser vi är en person med social kompetens som bidrar till god dynamik i vårt team av trevliga och kompetenta kollegor.

Med tanke på att Sverige kommer att vara din marknad behärskar du svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Vad vi kan erbjuda dig
Vi är ett modernt företag med en härlig kultur och du får möjligheten att kliva in i en spännande roll i ett marknadsledande, snabbväxande och innovativt företag med höga ambitioner från vårt centrala kontor i Oslo eller Ängelholm.

Din pre-boarding börjar redan här och vi är noga med att du skall få rätt förutsättningar för att lyckas i rollen där on-boarding är en mycket viktig del. Vi ser till din personliga utveckling, någonting som vi tar på stort allvar och vi är väl medvetna om att vi medarbetare är nyckeln till vår framgång. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön, friskvårdsbidrag och bra försäkrings- och pensionssystem.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig och då urval sker löpande vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

 

Dela detta jobb

Account Manager till Ørn Software

OOAK Relations