saljjobb.se

Till vårt kontor i Sundbyberg söker nu Centric en säljare. Rollen är säljorienterad och arbetet är till 100 % riktat mot försäljning. Start: Omgående.
Omfattning: Heltid, kontorstider.
Lön: Månadslön, med en fast del samt en rörlig provisionsdel utan tak.

Arbetsuppgifter
I rollen som kundansvarig säljare blir din huvuduppgift att självständigt hämta, driva och utveckla affärer. En viktig del kommer vara nyförsäljning och du förväntas själv kunna skapa ingångar till nya spännande kunder. Du kommer att arbeta med stora/små kunder och projekt där uppdragen varierar mellan allt från supporttekniker till andra IT-roller.

Tjänsten innebär eget ansvar för din kundstock, budget och dina egna kundrelationer. Det är viktigt att du har en hög aktivitetsnivå, är målmedveten och kundfokuserad.

För att lyckas i arbetet har du även god förmåga att skapa relationer och att alltid sätta kunden i fokus. Merförsäljning hos befintliga kunder tillhör också nyckelaktiviteterna.

Din profil och kvalifikationen
Du jobbar idag med försäljning inom B2B.
Du har rätt inställning, driv och sociala egenskaper.
Du är målfokuserad och beredd att kämpa för att nå resultat.
Du har ett intresse för att göra affärer och skapa goda relationer med kunder.
Du är en ödmjuk teamplayer eftersom man behöver samarbeta med övriga säljare/konsultchefer/rekryterare.
Utöver detta har du B-körkort, goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska samt någon eftergymnasialutbildning inom teknik/IT eller motsvarande.
Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler i expansiva Sundbyberg, med goda kommunikationsmöjligheter via tvärbana, buss, tunnelbana och pendeltåg på gångavstånd.
Känner du att det är dags för en ny rolig utmaning? Kontakta oss idag! Intervjuer sker löpande och vi vill därför tipsa dig om att registrera din ansökan snarast möjligt.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Fekri Yousef på tfn: 0733-571799 eller fekri.yousef@centric.eu.
Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.
OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.
Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.
Sökord IT, säljare, försäljare, försäljning, företagssäljare, KAM, Account Manager, Sundbyberg, Stockholm.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Account Manager

Företag Centric
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-21

Ansök nu

Dela detta jobb